marți, 8 noiembrie 2016

Ambasadorul SUA, DECLARAŢIE BOMBĂ despre România


Alianța și parteneriatul SUA cu România vor continua și după alegerile prezidențiale din țara sa, întrucât o trăsătură a politicii externe americane din ultimii 70 de ani a fost continuitatea, iar în calitatea sa de ambasador are responsabilitatea să depună eforturi ca aceasta să meargă mai departe, a declarat ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm.

Întrebat cum vor influența alegerile prezidențiale din SUA relația directă cu România, Klemm a răspuns că totul va depinde de alegătorii americani.

”Vom vedea ce vor decide ei în următoarele 24 de ore, în urma alegerilor. În al doilea rând, în ultimii 70 de ani, după cel de-Al Doilea Război Mondial, o trăsătură a politicii externe americane a fost continuitatea. Politica externă americană este bazată pe alianțe și parteneriate, iar România este un puternic aliat și partener în cadrul NATO. Cred că acest parteneriat și această alianță vor continua, iar responsabilitatea mea în calitate de ambasador este să depun eforturi ca acestea să continue”, a afirmat ambasadorul SUA, citat de agerpres.ro.

Marți se desfășoară scrutinul în urma căruia va fi ales cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite. Bătălia se duce între democrata Hillary Clinton și republicanul Donald Trump.
loading...

0 comentarii: