luni, 28 noiembrie 2016

AMENINŢĂRI PENTRU KLAUS IOHANNIS. Liviu Dragnea: "Dacă PSD câştigă alegerile, procurorii vor avea posibilitatea să ANCHETEZE PE ORICINE, CHIAR ŞI PE PREŞEDINTE"


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a "garantat" că dacă partidul său va câştiga alegerile parlamentare, atunci procurorii vor fi liberi să-l ancheteze pe preşedintele Klaus Iohannis, scrie evz.ro.

Dragnea a spus sâmbătă seara, la România TV, că există o "presiune pe justiţie" şi că dacă PSD vine la putere, aceasta "se va risipi ca un fum".

Extrase din emisiunea „România în 60 de minute”:

Reporter: Pentru ce trebuie să plătească Iohannis?

Liviu Dragnea: Prima plata o va avea pe 11 decembrie, o mare palma administrata de romani. Cred ca daca nu isi schimba comportamentul impotriva romanilor, va plati in fiecare zi cu o cota de incredere din ce in ce mai mica.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat, recent, tot şa România TV, că dacă partidul său va câştiga alegerile va fi dus la îndeplinire sloganul USL, "Dreptate până la capăt", iar cei pe care îi consideră responsabili de greşelile ultimului an vor trebui să "plătească", în instanţă, precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, dar şi miniştrii săi.

"Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba", a spus Liviu Dragnea. Întrebat dacă se referă şi la preşedinte când spune că trebuie să "plătească toţi", Dragnea a confirmat.
loading...

0 comentarii: