marți, 29 noiembrie 2016

Ce DECLARAŢII a făcut Traian Băsescu despre Alina Gorghiu şi despre ELECTORATUL PDL


Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a făcut declaraţii despre electoratul PDL, despre Alina Gorghiu şi a afirmat că o apreciază mai mult pe aceasta.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a declarat că o apreciază mai mult pe Alina Gorghiu, după afirmaţia acesteia potrivit căreia USL a fost o construcţie pentru a lupta împotriva fostului şef al statului, întrucât, astfel, preşedintele PNL recunoaşte, între altele, că "locul electoratului PDL este la PMP", informează agerpres.ro.

"Aşa este. Uite, deşi nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declaraţia asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu", a declarat Traian Băsescu luni seară, la B1Tv, întrebat despre o afirmaţia preşedintelui PNL, potrivit căreia USL a fost "o greşeală, o construcţie pentru a lupta împotriva lui Traian Băsescu".

Preşedintele PMP a adăugat că prin declaraţia lui Gorghiu iese la iveală "o realitate".

"N-a contat decât un singur lucru, să încerce să mă izoleze, să mă îndepărteze din funcţie pentru că-i deranja începutul de funcţionare a justiţiei care s-a făcut în timpul meu. Atenţie, nu o să spun niciodată că justiţia în timpul meu a funcţionat perfect, cu erori, cu...dar a început să se mişte", a spus Băsescu.

El a declarat că, prin declaraţia făcută, Gorghiu a arătat şi faptul că "locul electoratului PDL este la PMP".

"Eu îi mulţumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulţumesc, a fost foarte corectă. Eu sper ca această declaraţie trezeşte nu pe politicienii PDL, de care m-am despărţit brutal, pentru că au furat o Convenţie unii din ei, dar electoratul PDL să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP", a spus Băsescu.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că USL a fost o greşeală şi a exclus alianţe cu PSD şi PMP după alegeri.
loading...

0 comentarii: