vineri, 11 noiembrie 2016

De ce sa nu mai arunci niciodata cojile de ananas. Sigur nu stiai asta!


Ananasul este unul dintre putinele fructe comestibile din familia sa. Fructul este format din alte fructe mici individuale care se unesc.


Ananasul este bogat in vitamina C si mangan, fiind o sursa excelenta de fibre si bormelaina. Te apara de cancer si iti da energie. Este excelent in diete, o singura portie continand 82 de calorii. Pe langa proprietatile pulpei, sigur nu stiai ca si coaja este extrem de hranitoare, asa ca iti recomandam sa nu o mai arunci niciodata si sa o folosesti intr-un suc miraculos.

Ingrediente

- 1l apa filtrata

- 1 ananas intreg, cu tot cu coaja

- indulcitor


Mod de preparare

Spala ananasul foarte bine, apoi curata coaja. Fierbe coaja cu o parte din pulpa, lasa la racit, apoi dilueaza cu apa. Poti adauga indulcitor.


Strecoara si consuma.

Acest suc te apara de cancer, previne bolile de inima, previna cataracta, ajuta fertilitatea si vindeca osteoartrita.
loading...

0 comentarii: