duminică, 6 noiembrie 2016

Fana lui Kovesi din Obor: Nu știu cine este femeia asta. Credeam că e la caterincă


Ambasada Suediei a realizat un filmuleț omagial pentru șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Din filmuleț s-a distins doamna Mariana, vânzătoare în Piața Obor, dar se pare că aceasta a participat la filmuleț fără să știe exact cine este Laura Codruța Kovesi.

”Doamnă, pentru ceea ce ați început să faceți, faceți foarte bine. Mergeți înainte. Noi, din Piață la Obor, vă susținem”, este mesajul transmis de Mariana, în care nu apare numele Laurei Codruța Kovesi, dar nici al DNA. Femeia i s-a adresat doar cu ”doamnă”.

”Nici nu mai știu când m-au filmat, cred că acum o săptămână. A venit un băiat și i-a întrebat pe mai mulți dacă vor să fie filmați și să zică ceva. Toți au fugit, n-au vrut. Atunci, i-am zis eu: ”Zi-mi ce tre’ să zic, că zic eu”. M-a pus să repet după el și m-a filmat cu telefonul. Mi-a zis să spun aia și aia, am spus. Trei cuvinte și gata! Am crezut că e caterincă! Dar m-au anunțat oamenii din piață că am apărut la televizor. Da' eu nu știu cine-i femeia asta, mi-a zis să repet după el ”, a explicat Mariana, informează EvZ.

”E bine sau e rău? Mamă, eu nici nu știu cine-i femeia asta. Am făcut ceva rău? Am crezut că e caterincă și d-aia m-am lăsat filmată. Am repetat ce mi s-a spus să zic”, povestește Mariana.
loading...

0 comentarii: