luni, 7 noiembrie 2016

FOTO: PNL a început să distribuie POMANA ELECTORALĂ în Prahova

Site-ul PH-online.ro publică o serie de fotografii cu reprezentanții ai Partidului Național Liberal care împart pungi de plastic alegătorilor dintr-o comună din Prahova.

Mai mulţi trimişi ai Partidului National Liberal au fost surprinşi în comuna Gherghiţa din Prahova în timp ce încercau să cumpere voturile electoratului cu pungi de plastic, scrie ph-online.ro.

Dacă nu i-au găsit pe săteni acasă, distribuitorii nu s-au lăsat bătuţi şi au agăţat pungile în poartă pentru a le arăta "recunoştinţa", în cazul în care vor pune ştampila pe candidatul liberal.


Potrivit calendarului electoral stabilit prin Hotărârea Guvernului nr. 635/2016, campania electorală pentru acest scrutin se va desfășura în perioada 11 noiembrie – 10 decembrie, aşadar PNL a furat ilegal startul campaniei.

Mai mult, partidul liberal încalcă Art. 54 din Legea nr. 3/2000 care incriminează infracțiunea constând în "promisiunea, oferirea sau darea de bani ori de alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze sau să nu voteze în cadrul alegerilor", pedeapsa prevăzută fiind închisoarea de la 6 luni la 5 ani.


loading...

0 comentarii: