miercuri, 9 noiembrie 2016

Ilie Năstase face praf o vedetă de televiziune: Îi trece calul printre picioare. Umblă cu purcelul după ea!


Ilie Năstase a declanşat un atac violent la adresa unei vedete de televiziune, care comentase una dintre ţinutele soţiei sale, scrie adevarul.ro.

Ilie Năstase a şters pe jos cu Iulia Albu, care apare la Kanal D la emisiunea "Bravo, ai stil" şi care spusese despre Brigitte Sfăt următoarele:
"Din păcate, această rochie este prea mică pentru ea. În zona umerilor cât şi în zona sânilor, de aceea se şi ridică acel sutien, acele cupe, se ridică şi lasă la vedere sânul. O rochie transparentă poate fi purtată doar cu lenjerie neagră retro sau fără lenjerie deloc. Cum fireşte, nu o văd pe Brigitte să poarte fără lenjerie”, a spus Iulia Albu. 

Replica fostului tenismen a venit imediat: "cine se crede domnişoara asta? Aţi văzut, îşi pune paie în cap, îşi pune găini în cap, porci, o să-şi pună o scroafă în cap. Vine cu purcelul după ea la emisiuni... bătaie de joc. Chiar nu înţeleg, ea a făcut vreo şcoală pe la Paris, că n-am auzit... Ea susţine că a făcut şcoala de arte. Lasă, artele sunt arte, prostia ei ce face pe la televizor e altceva. N-are nimic de a face cu arta la ce face ea şi cum se îmbracă. Eu am stat vreo 30 de ani la Paris şi am mai văzut modă. Dar n-am văzut pe nimeni îmbrăcat aşa. E albă la propriu şi la figurat. Aţi văzut-o să-şi arate picioarele vreodată? Eu cred că trece calul printre picioarele ei. Critică pe toată lumea, de la picioare, la degete, că pantofii sunt mai mari cu jumătate de număr. Păi, ea nu se vede pe ea? Ar trebui să-i facă şi ei cineva un portret să vedem cât ea. Probabil minus douăzeci. Ea niciodată n-o să facă o ciorbă bună. Calitatea pe care o are nu iese ciorba bună. Din ea n-o să iasă niciodată o ciorbă bună. Găina bătrână face ciorba bună dar ea n-o să ajungă nici bătrână”, a continuat acesta, lansând şi o ameninţare: „Nu, nu vreau să intru în conflict cu fata asta. Dar cu mine o s-o încurce! Cu mine o încurcă rău de tot dacă se ia de mine sau de soţia mea o s-o păţească rău de tot. N-am nevoie de trofeele ei, eu am trofee mai importante de la oameni din domeniu care se pricep, ce mă interesează pe mine trofeul ei”, a precizat Năstase pentru cancan.ro.


loading...

0 comentarii: