luni, 28 noiembrie 2016

Oamenii nascuti sub aceste ZODII vor avea SUCCES pe sfârșitul acesta de an! Te numeri printre ei?


Dacă simți că norocul te-a cam ocolit în ultima vreme, nu îți pierde speranța. Pentru unele zodii, astrele au lăsat ce e mai bun pentru acest final de an. Taurii vor semna un contract care le va schimba viața, în timp ce Racii vor avea parte de cea mai frumoasă surpriză, scrie realitatea.net.

Taur

Dacă pe plan sentimental nu ai de ce te plânge, ba chiar prietenele se uită cu invidie la tine, pe plan financiar lucrurile nu au fost tocmai roz în ultimele luni. Până de sărbători, însă, norocul se va schimba. Fie vei primi o ofertă de lucru în străinătate, foarte avantajoasă, fie vei schimba jobul, cu unul mai bun, care promite să fie exact ce ți-ai dorit. Dar, mai este că viața de familie pare să meargă pe același făgaș minunat.

Rac

Visezi de mult la un Făt Frumos, care întârzie să apară. Deși este foarte posibil ca de Crăciun să fii tot singură, până de Anul Nou vei întâlni un bărbat care te va face să ai fluturi în stomac. Și, da, ai ghicit, acest personaj este cel care, până la finalul iernii, îți va pregăti o surpriză de proporții. Despre ce este vorba? Nu ar mai fi surpriză, dacă ai ști.

Printre celelalte zodii norocoase pe final de an se află Leu, Capricorn și Pești.
loading...

0 comentarii: