joi, 10 noiembrie 2016

Radu Banciu a RENUNȚAT la emisiune


Jurnalistul Radu Banciu spunea recent, pentru DCNews, că este în grevă, din cauză că nu și-a mai primit salariul.

El a anunțat la începutul săptămânii, în emisiunea pe care o realizează la B1 TV, că nu va mai putea fi auzit la Sport Total FM, în emisiunea ”Unșpe metri”. 

”A răposat practic, a tras obloanele după aproape 10 ani de existență în FM-ul românesc ca urmare a acțiunilor de protest pe care le-am inițiat săptămâna trecută. Este un sfârșit firesc până la urmă pentru această emisiune care a demarat din ideea unui fost coleg de-al meu, Marius Mitran – el i-a găsit acest nume de unșpe metri”, a afirmat Radu Banciu.  ”Dan Cucu, Andi Stănescu, Marius Mitran și ultimii ani în care mi-am dus crucea singur în această emisiune încercând până la urmă să le stau în gât oamenilor din acest sport pe care toată lumea în respectă, desigur fotbalul, și care a devenit până la urmă ceea ce vedem cu toții astăzi, o mare minciună și o mare frustrare”, a spus Banciu.

Acest moment a marcat și renunțarea lui Radu Banciu la presa sportivă după aproape douăzeci de ani. Jurnalistul a afirmat că până la urmă au fost plătiți, dar după trei săptămâni. 
loading...

0 comentarii: