luni, 7 noiembrie 2016

„Sunteti niste NULITATI”. De ziua sa, Mihai Gainusa se rafuieste cu fostii angajatori si prieteni. Florin Calinescu si Huidu sunt facuti praf


De ziua sa, pe 6 noiembrie, Mihai Gainusa a postat pe blogul sau un bilant al activitatii sale din ultimii 20 de ani in care nu uita sa ii sanctioneze pe fostii sai angajatori,

Primul pe care l-a luat in vizor este Florin Calinescu, fosta vedeta PRO TV: „Am lucrat in televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Multumesc Calinescu. Nu-ti multumesc pentru ca mi-ai zis de fata cu toti sclavii tai ca n-am fata de ecran”, scrie aktual24.ro.

A urmat apoi fostul sau colaborator, timp de multi ani de zile, Serban Huidu.

„Multumesc Serban ca ai crezut in valoarea mea. Nu-ti multumesc pentru ca ai distrus ceea ce am construit impreuna. Si ti-ai asumat integral meritele. Nu ma deranjeaza toate mesajele tale, deoarece nu ma mai intereseaza trecutul.

Am facut radio si televiziune si inainte de Cronica, fac si dupa. N-o sa fac niciodata compromisul de a scrie vulgaritati, numai ca sa castig un public pe care n-o sa-l respect.

Nu-mi pasa de cei care sunt si vor fi intotdeauna niste sfatuitori din linia doi, care dau in cel atacat si singurul lor talent e sa-i pupe in fund pe cei care le dau bani si-un loc de munca caldut. Sunteti niste nulitati si asa o sa ramaneti. Punct”, a atacat Gainusa.

Ultimul pe lista lui Gainusa este patronul Prima TV, Cristian Burci.

„Multumesc Burci ca ai crezut candva in mine. Nu-ti multumesc ca ti-ai batut joc de munca mea si ai preferat sa-i asculti pe yesmenii din jur. Sa stii ca niciodata n-o sa ma dau bine pe langa un patron, ca sa supravietuiesc cu resturi aruncate.

Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodata. Poate ca nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros si inteligent pe care-l respect mult. Va multumesc ca ma apreciati. Fac tot ce pot, credeti-ma, ca sa nu va dezamagesc”, a mai spus Gainusa. El are acum o emisiune la TVR.
loading...

0 comentarii: