marți, 8 noiembrie 2016

Ucis de prieten în CAMPUSUL STUDENȚESC: Tânăr de 22 de ani, mort după un scandal stupid


Un tânăr, de 22 ani fost student al Facultăţii de Automatică din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, a murit marţi după o altercaţie cu un student, tot din Brăila, aflat în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Galaţi.

Autorul este tot din Brăila, find student în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Galaţi.

Potrivit informaţiilor pe care poliţiştii le au deocamdată, Alin Mădălin Leopa a fost noaptea trecută într-un club din oraş, alături de mai multe persoane.

După o noapte de distracţie, acesta a plecat, alături de amicii săi, spre Campusul Studentesc.

Pe drum, Alin a intrat în conflict cu un prieten al său, pe nume Daniel, din cauza unei datorii, potrivit site-ului DeBrăila.ro.

Scandalul a degenerat, iar în apropierea unuia dintre cămine, Daniel l-ar fi lovit pe tânărul de 22 de ani.

Acesta a căzut ca secerat, iar cei din grupul său au chemat imediat Ambulanţa. Medicii nu au putut face însă nimic pentru a îl salva pe Alin.

La un moment dat, grupul de studenţi în care se afla victima a observat ca aceasta a căzut la pământ, inconştientă. Imediat s-a apelat Serviciul de Ambulanţă, o salvare a venit la locul incidentului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul tânărului, a declarat Bogdan Rodeanu, directorul Cămine-Cantine din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, citat de Agerpres.

El a precizat că tânărul nu mai locuia în căminele studenţeşti, fiind exmatriculat în urmă cu un an şi jumătate din Universitatea Dunărea de Jos. Rodeanu a mai spus că incidentul nu s-a petrecut în campusul universitar, ci pe domeniul public şi că acesta este un incident nefericit, urmând ca organele de anchetă să stabilească exact cauzele care au condus la producerea acestuia, mai notează Agerpres.
loading...

0 comentarii: