miercuri, 30 noiembrie 2016

Vestea care șochează clasa politică. Un important politician român a murit. Candida la alegerile parlamentare


Constantin Stana a murit, luni seară, la vârsta de 68 de ani. El era candidatul Partidului România Unită pentru Senat din județul Mehedinți.

"Cu profund regret, Organizația Județeană Mehedinți a Partidului România Unită anunță dispariția fulgerătoare dintre noi a celui ce a fost reputatul profesor doctor Constantin Stana, candidatul propus de formațiunea noastră politică pentru un loc în Senatul României, la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Născut la 27 martie 1948, în județul Olt, după absolvirea studiilor, Constantin Stana a devenit unul dintre dascălii de excepție ai școlii mehedințene. A fost un orator desăvârșit și un mare iubitor al limbii române, pe care a împărtășit-o cu abnegație atâtor generații de elevi, pe care i-a îndrumat pe calea cunoașterii. Cunoscut ca un om care s-a implicat fervent în viața orașului, nu numai în școală, dar și prin numeroasele opinii exprimate în articolele pe care le-a publicat de-a lungul vieții în publicații prestigioase din Mehedinți, Constantin Stana a fost și una dintre personalitățile marcante ale acestui județ.

Retras la pensie în urmă nu cu foarte mulți ani, dar profund nemulțumit de starea națiunii pe care a iubit-o atât de mult și mânat de o imensă dorință de schimbare a societății românești , profesorul Constantin Stana a decis în de curând să se implice activ și în viața politică a județului Mehedinți, candidând alături de echipa PRU la un loc pentru un mandat de Senator al României.

Cu personalitatea de excepție cu care a fost înzestrat, în scurta perioadă în care ne-a fost aproape, profesorul Constantin Stana a fost unul dintre cei mai activi membri ai Partidului România Unită, dar mai ales un mentor unic al echipei de campanie. Din nefericire, această plecare fulgerătoare și mult prea prematură dintre noi i-a luat însă poate șansa de a intra în istorie, ca unul dintre cei mai prolifici politicieni ai județului Mehedinți. Dispariția lui Constantin Stana aduce Partidului România Unită, generațiilor pe care reputatul dascăl le-a îndrumat în tainele cunoașterii, prietenilor, dar și celor care l-au cunoscut, stimat, iubit și prețuit o pierdere imensă", se arată în comunicatul PRU.


loading...

0 comentarii: