luni, 5 decembrie 2016

A ieșit la iveală! Victor Ponta a DEZVĂLUIT care sunt cele TREI VARIANTE de PRIM-MINISTRU ale PSD


Fostul premier Victor Ponta a afirmat luni, la Tulcea, că viitorul premier va fi propus de PSD, cu susținerea ALDE și a PRU, dacă această formațiune va intra în Parlament, el avansând în acest sens și trei nume din rândurile social-democraților - Liviu Dragnea, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.

Fostul premier a catalogat actuala campanie electorală drept 'ciudată', în contextul în care, potrivit sursei, PSD este singurul partid care are un program de guvernare. 'Nu am mai văzut așa o campanie. Un singur partid are program de guvernare, PSD. Ceilalți nu prea au program de guvernare, iar PNL se aștepta să ne aresteze pe noi și să vină ei la guvernare. Ei, uite că nu se întâmplă chestia asta. Îmi pare rău că domnul Iohannis nu mai e vorbăreț. La începutul campaniei, era foarte vorbăreț și după aia probabil că l-a tras cineva de mânecă și i-a zis să nu facă mai mult rău. Atunci când și vorbește, ne dăm seama cine e. În rest, e o campanie ciudată', a spus Ponta.

El a criticat actualul guvern, susținând că 'de un an de zile nu se mai face nimic în România'. 'Un an de zile, România a înghețat și probabil că se dezgheață duminică, dar iar o s-o luăm de la capăt, cum am făcut în 2012, și doi ani vom munci să reparăm anul ăsta. (...) Guvernul Cioloș a fost o platformă pentru ca domnul Cioloș și miniștrii săi să ajungă în funcții mai bine plătite la Comisia Europeană, BEI sau BERD. Pentru ei, a fost un an de zile pentru a-și îmbunătăți cv-ul și să ia salarii mai mari când pleacă. Asta a fost. Doar că totul a fost pe spinarea noastră și poate data viitoare ne învățăm și nu mai facem asemenea greșeli', a mai afirmat Ponta.

El s-a întâlnit luni după-amiază la Tulcea cu circa 300 de membri și simpatizanți social-democrați, iar apoi a plecat împreună cu candidații PSD la alegerile parlamentare pentru a se întâlni cu alegătorii în mai multe localități din județ.
loading...

0 comentarii: