duminică, 18 decembrie 2016

A reînceput războiul! Mircea Badea, ATAC DUR la adresa lui Tudor Chirilă!


Mircea Badea a lasat un mesaj ironic pe Facebook la adresa lui Tudor Chirilă, după ce juratul Vocea României a publicat o fotografie din culisele show-ului de talente de la PRO TV.

E mai limpede ca niciodată că Tudor Chirilă şi Mircea Badea nu se suportă. Considerandu-l exponentul generaţiei Facebook, "al tinerilor frumoşi şi liberi care şi-au luat ţara înapoi", Mircea Badea l-a demolat de nenumărate ori pe Tudor Chirilă. De data aceasta, omul de televiziune s-a rezumat doar la a comenta stilul vestimentar al antrenorului analizănd o imagine publicată din culisele de la "Vocea României".


"Bine îmbrăcat la Obregia", a scris prezentatorul făcând referire la pijamalele bolnavilor internaţi la Spitalul de Psihiatrie nr. 9.

Nu este prima dată când cei doi se atacă pe reţelele de socializare. Cu doar câteva luni în urmă, vedeta de la PRO TV a avut o reacție virulentă după ce Mircea Badea, l-a acuzat că a sărit în apărarea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru că soția acestuia ar fi verișoară cu solistul trupei Vama. Chirilă a explicat atunci care este de fapt relația sa de rudenie cu soția ministrului şi a arătat că nu are absolut niciun fel de interes personal legat de ministrul Culturii.

sursa: click.ro
loading...

0 comentarii: