miercuri, 21 decembrie 2016

"Am pierdut tot" LOREDANA GROZA a fost interzisă la TV şi la radio


Loredana Groza a vorbit într-un interviu despre cariera ei, dar şi despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul anilor, scrie CANCAN.

Loredana Groza susţine că pentru ea cel mai cumplit moment s-a petrecut atunci când a fost interzisă la televiziune şi la radio.

"Un alt moment care a fost într-un fel negativ, dar care mi-a dat o alta viziune asupra a ceea ce am de facut şi a fost o schimbare radicală în viaţa mea a fost momentul în care am aflat că deşi aveam cel mai de succes album din România, primul meu album, "Bună seara, iubite", am fost interzisă la televiziune şi la radio. Faptul că nu mai puteam să comunic decât prin concerte şi live... a fost o perioadă destul de tristă în viaţa mea. Faptul că am pierdut tot şi că am luat-o de la zero dupa Revoluţie, ca orice alt român până la urmă, a fost o lecţie de viaţă incredibilă şi m-a pregatit pentru viitor. Cu siguranţă cred că suntem într-o lume a bărbaţilor. Cred că în România prin excelenţă putem spune asta. Cred foarte tare că femeia este încă în decurs de a-şi putea manifesta pe deplin rolul în această lume a bărbaţilor, pentru că a fost ocupată mii de ani să facă copii. De când femeia işi doreşte să facă o carieră şi şi-a dat seama că are puterea, şi pe langa faptul că dă viaţă, poate da viaţă şi operelor de artă şi la idei creative", a declarat Loredana Groza.
loading...

0 comentarii: