joi, 22 decembrie 2016

Anuntul de ULTIMA ORA pe care il asteptau toti romanii! Iata cum va fi VREMEA de Craciun si de Revelion!


Acesta este cel mai asteptat anunt de la finalul acestui an. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea de Craciun, dar si de Revelion. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.

Specialistii estimeaza temperaturi normale pentru aceasta perioada, in majoritatea regiunilor, precum si precipitatii sub forma de ninsoare, in special dupa data de 28 decembrie.

Iata cum va fi vremea in perioada 19 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017 in Moldova:

Prognoza de specialitate releva ca, in Moldova, pe intreg intervalul de prognoza, regimul termic va fi apropiat de cel climatologic specific perioadei si chiar usor mai ridicat decat acesta. Variatiile de temperatura vor fi, in general, spre crestere la valorile diurne, in special in perioadele 21 - 23 decembrie si 25 - 29 decembrie, iar la cele nocturne in perioada 19 - 20 decembrie si 26 - 31 decembrie.

Ca medie pe regiune, vor fi maxime cuprinse intre un grad si 3 grade - in prima saptamana, si intre doua si patru grade, in cea de-a doua. Minimele se vor incadra, in medie, intre -7 si -3 grade, in fiecare saptamana din intervalul de referinta.

Precipitatii, in general slabe, vor fi in zilele de 19 si 20 decembrie si in perioada 28 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017, in restul timpului probabilitatea de aparitie a acestora urmand a fi foarte scazuta.
loading...

0 comentarii: