luni, 26 decembrie 2016

Basescu il ATACA pe Dragnea de Sarbatori! "Tu pricepi, Dragnea?"


Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este „marea problema”, ci „sotul domniei sale”. De asemenea, presedintele PMP, Traian Basescu, afirma ca liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuie sa colaboreze cu presedintele, altfel „totul este o demagogie care vizeaza amanarea masurilor propuse de PSD”.

„Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale.

In locul Presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune, garantandu-ti ca recunosc dreptul aliantei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la functia de Prim-ministru.

Iar, daca Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politica a Presedintelui (si nu a SRI) este maxima, iar respingerea propunerii este obligatorie.

Tu pricepi, Dragnea?

PS-Daca Dragnea este sincer cand sustine ca vrea rapid instalarea guvernului, trebuie sa colaboreze cu Presedintele. Altfel, totul este o demagogie care vizeaza amanarea masurilor propuse de PSD.”, scrie Traian Basescu, pe Facebook.

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: