marți, 20 decembrie 2016

Bogdan Chirieac ZGUDUIE SCENA POLITICA! Detaliu ESENTIAL pentru Romania!


Bogdan Chirieac este de parere ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza propunerea de premier din partea PSD-ALDE, coalitia castigatoare a alegerilor ar putea declanta procedurile de suspendare a presedintelui, ceea ce ar putea duce la urmari grave in actualul context european, scrie bzi.ro.

Intrebat ce parere are despre posibilitatea ca presedintele Klaus Iohannis sa refuze propunerea de premier din partea PSD si ALDE, Bogdan Chirieac a facut o previziune sumbra. Presedintele ar putea fi suspendat intr-un context in care Europa este in fierbere.

''Ultimul lucru de care avem nevoie este o criza constitutionala. Probabil ca majoritatea parlamentara va declansa procedurile de suspendare a presedintelui(n.r.-daca refuza propunerea de premier). Subliniez ca este esential ca presedintele Iohannis sa ramana la Cotroceni urmatorii trei ani pentru integritatea teritoriala a Romaniei. Daca alianta se duce la presedinte cu un nume de premier, iar Iohannis refuza, va dati seama ca acel premier ajunge in Parlament, pica si se indreapta catre al doilea si apoi alegeri anticipate. Nu cred ca Parlamentul doreste alegeri anticipate in acest moment," a declarat Bogdan Chirieac intr-o emisiune TV.
loading...

0 comentarii: