sâmbătă, 31 decembrie 2016

Ce decizie a luat familia Iohannis pentru noaptea de Revelion! Cum se va distra președintele Iohannis


Președintele Klaus Iohannis va petrece Revelionul la reședința consulului onorific al Austriei în Sibiu, Andreas Huber, potrivit turnulsfatului.ro.

Andreas Huber deţine mai multe afaceri în Sibiu, printre care şi o reprezentanţă auto, şi este unul dintre finii actaulului preşedinte al României.    Originar din localitatea Cristian, Huber a emigrat în anii 80 în Germania şi s-a întors în România după Revoluţie.

Numele lui Andreas Huber a apărut în scandalul codului silvic. Reprezentând interesele invetitorilor austrieci în România, s-a speculat că Huber face lobby pe lângă președintele Klaus  Iohannis pentru Holzindustrie Schweighofer, firmă acuzată de tăieri ilegale de lemn în România. Andreas Huber este finul de cununie al soților Iohannis și un apropiat prieten. Cele două familii, alături de alți câțiva amici, au petrecut Revelionul împreună, la vila lui Andreas Huber de la Cisnădioara, de lângă Sibiu. Consulul Austriei și președintele României au negat orice legătură în scandalul codului silvic.

După ce anul trecut a sărbătorit trecerea dintre ani în Statele Unite, soții Iohannis se întorc la Cisnădioara, acolo unde au petrecut și în urmă cu doi ani, la o lună după ce a fost ales președinte al României. Casa se află în Cisnădioara, în apropierea bisericii fortificate săseşti.

Sursele apropiate președintelui susțin că la petrecere au fost invitați doar prietenii apropiați ai familiei președintelui.

loading...

0 comentarii: