luni, 5 decembrie 2016

Ciolos: In Sanatate am inceput sa punem degetul pe rana


Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, intr-un interviu la Adevarul Live, ca trebuie sa existe curajul de a scoate la suprafata problemele cu care se confrunta sistemul medical din Romania pentru ca lucrurile sa poata sa functionze in domeniul Sanatatii.

Dacian Ciolos a precizat ca exact acest lucru il face in prezent ministrul Vlad Voiculescu, motiv pentru care este ”atacat”. Premierul a mentionat ca sistemul medical nu este irecuperabil, dar exista probleme care ”au fost ascunse din mandrie patriotic, probabil, in anii trecuti”.

”In Sanatate am inceput cu cateva lucruri care, daca sunt continuate, cred eu, se poate schimba fata sistemului medical din Romania. In primul rand, sa avem curajul sa scoatem la suprafata problemele pe care le avem. E important sa avem curajul acesta, pentru ca vedeti ca atunci cand incepem sa le scoatem la suprafata vedem deja atacuri asupra celor care fac acest lucru. Si asta a inceput sa faca domnul ministru Voiculescu, sa aiba curajul sa puna punctul pe I, sa puna problemele pe care le avem pe masa. Asta nu inseamna ca sistemul medical din Romania este irecuperabil, ci inseamna ca avem probleme care au fost ascunse tot din mandrie patriotica probabil in anii trecuti”, a declarat premierul Dacian Ciolos.

Ciolos a tinut sa sublineze faptul ca este mandru de faptul ca in Sanatate actualul Guvern a inceput sa puna ”degetul pe rana”.

”Sunt mandru de mai multe lucruri pe care am inceput sa le facem. Am inceput sa punem degetul pe rana in Sanatate – un domeniu in care, din pacate, in ultimii ani, tot probabil dintr-o mandrie din asta patriotica prost inteleasa nu s-au recunoscut anumite lucruri care nu mergeau. (...) Am inceput sa recunoastem ca sunt anumite probleme, in unele cazuri am recunoscut-o pentru ca am constatat-o, in altele pentru ca au constatat-o altii din exterior si au pus pe masa Guvernului anumite rapoarte care ne-au aratat ca trebuie incepute reforme si in domeniul Sanatatii”, a punctat Ciolos, potrivit News.ro.
loading...

0 comentarii: