luni, 26 decembrie 2016

Crimă ORIBILĂ de Crăciun în România: Și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână


Crimă oribilă în ziua de Crăciun: un bărbat din Sibiu de 43 de ani și-a ucis soția și fiica, le-a aruncat cadavrele în fântână, după care a vrut să se sinucidă.

Un sibian de 43 de ani din Șura Mare și-a ucis soția și fiica, le-a aruncat cadavrele în fântână, după care a vrut să se sinucidă.

Cadavrele au fost găsite de către polițiști în fântâna casei lor, potrivit TurnulSfatului.ro. Soţia individului avea 36 de ani, iar fata doar 14 ani.

Bărbatul a încercat să se spânzure în șura din gospodărie. A fost însă găsit de fiul său și acum se află în stare gravă la Spitalul Județean Sibiu.

Bărbatul a fost găsit în şură de către fiul său de 18 ani, care a tăiat funia şi a chemat ajutoare. După ce şi-a găsit tatăl, tânărul a anunţat Poliţia că nu-şi găseşte mama şi sora, iar în urma căutărilor acestea au fost găsite în fântână.

"Fântăna este foarte adâncă, au fost scoase de către echipajele de pompieri de acolo. Victimele au urme în jurul gâtului, dar doar medicii legişti vor stabili exact cum au fost ucise", au precizat sursele citate de către News.ro.

Procurorii Parchetului Tribunalului Sibiu sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate şi care este motivul pentru care bărbatul şi-a ucis soţia şi fiica.
loading...

0 comentarii: