miercuri, 28 decembrie 2016

CRISTIAN TUDOR POPESCU, DECLARAȚII de ULTIMĂ ORĂ despre PREMIERUL PROPUS de PSD: Cine este Sorin GRINDEANU


Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat noua propunere de premier a PSD.

"Încerc să dau o definiție pentro domnul Sorin Grindeanu, propunerea d epremier a domnului Dragnea: e limba de pantofi a domnului Dragnea. Nu am o definiție mai sugestivă. Dacă doamna Sevil Shhaideh nu a apărut în nicio secvență cu domnul Dragnea, după care doamna nu a ținut niciun discurs, în vreme ce domnul Grindeanu a fost adus pentru acest nou exercițiu de putere al domnului Dragnea. După respingerea doamnei Shhaideh puterea domnului Dragnea în PSD a fost știrbită, iar această punere în scenă cu domnul Grindeanu a fost una menită să-l reabiliteze.

Nu cunosc care sunt abilitățile profesionale ale domnului Grindeanu, este absolvent de matematică-informatică, ceea ce pentru mine este o bilă. O să vedem dacă domnul Iohannis îl va accepta, pentru că nu prea are sens să-l accepte, pentru că domnul Iohannis nu a invocat niciun motiv la respingerea doamnei Shhaideh, la fel ar trebui să procedeze și cu domnul Grindeanu. Dacă îl acceptă, nu înțeleg cu ce se alege din respingerea doamnei Shhaideh.

Dacă îl acceptă, tot ceea ce am văzut de două-trei zile încoace este inutil, este uitat, iar domnul Dragnea devine omul care conduce România și care controlează Guvernul și Parlamentul. Domnul Dragnea face un joc de poker tare, la risc, pentru că în față îl are pe domnul președinte, iar în spate, pe ceilalți lideri ai PSD care așteaptă să facă cea mai mică greșeală.

Dacă domnul Iohhannis îl va respinge fără motivație e posibilă declanșarea acțiunii de suspendare", a declarat Cristian Tudor Popescu, la o Digi 24, potrivit antena3.ro.
loading...

0 comentarii: