duminică, 18 decembrie 2016

Decizie-ȘOC! Andreea Bălan renunță la scenă! Ce planuri are cântăreața


Andreea Bălan renunță la scenă în perioada sărbătorilor de Crăciun. Dacă în alți ani alerga de la un concert la altul și petrecea alături de fanii ei, de data asta, vedeta vrea să trăiască momente de fericire împreună cu familia ei.

Andreea Bălan renunță la scenă pentru fetița ei. În urmă cu mai bine de două luni, artista a devenit mamă, iar de atunci viața ei și prioritățile s-au schimbat total. mai mult, alături de Andreea și George Burcea, va fi și mama cântăreței, care s-a mutat la București.

„În sfârșit mi s-a îndeplinit această dorință foarte mare. E și mama la București cu noi, avem și doi căței, e foarte frumos. Ea este încă mititică, 2 luni jumate, i-am luat o rochiță, nu îi vine acum, dar o va purta anul viitor”, a spus Andreea Bălan la Antena 1. Atunci când a fost întrebată de nunta cu George Burcea, artista nu a dat prea multe detalii. ” Nu vreau ceva tradițional, poate în viitor ceva într-o vacanță”, a spus Andreea Bălan pentru Antena 1.

Andreea Bălan a născut la începuitul lunii Octombrie. Vedeta s-a internat într-o clinică privată, acolo a dat naștere, primului ei copil cu George Burcea. Ella a primit nota 10, a avut o greutate de 3,270 de grame, și a măsurat 49 de centimetri.

sursa: libertatea.ro
loading...

0 comentarii: