marți, 27 decembrie 2016

Declaratie de ULTIMA ORA a lui Traian Basescu: "Dragnea si Presedintele Iohannis au OBLIGATIA sa.."


Intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte, Traian Basescu, ii indeamna pe Liviu Dragnea si pe Klaus Iohannis la o discutie normala, fara orgolii. Nu in ultimul rand, acesta il contrazice pe Ion Cristoiu, care afirmase ca fostul presedinte a fost influentat de catre  "Servicii" .

" Respingerea de catre Presedintele Romaniei a propunerii pentru functia de Prim Ministru nu trebuie sa declanseze o batalie a orgoliilor. Dragnea si Presedintele Iohannis au obligatia sa gaseasca imediat o solutie. Fac precizarea ca, in noua nominalizare, ca de altfel si in noul guvern, nu au ce cauta oameni controlati de Serviciile Secrete. Nu este momentul unui razboi politic inutil intre Dragnea si Iohannis. Trebuie scos din calcul orice element care ar viza suspendarea Presedintelui.

PS. Maestre Cristoiu, va asigur ca sunteti in greseala atunci cand presupuneti ca m-au influentat Serviciile. Nu am avut nicio discutie cu niciun reprezentant al Serviciilor in ultimele luni."  a scris Traian Basescu pe Facebook.
loading...

0 comentarii: