duminică, 4 decembrie 2016

DEZVĂLUIRE-BOMBĂ făcută de Mircea Badea în urmă cu puțin timp


Mircea Badea a publicat un text referitor la alegerile parlamentare de săptămâna viitoare, pe blogul personal.

Mircea Badea a vorbit despre mai multe personalități politice și a făcut și o dezvăluire:

"Daca ramane binomistul Ciolos, nu sunt surprize: vom fi condusi de niste roboti impotenti si rudimentari, programati de securisti si sustinuti cu diareea de lozinci. Deci, am rezolvat-o cu PNL si USR.

Daca vine PSD, am doua vesti foarte proaste printre mai multe proaste: Robert Caznciuc si Georgian Pop. Ambii pe locul trei pe liste, primul la Senat, al doilea la Camera. Amandoi cu sanse mari, deci, de a intra in guvern. Robert Cazanciuc, chiar pe functia de ministru al Justiei. Doamne fereste!

Cazanciuc, sluga lui Kovesi. Au venit amandoi de manuta sa ma racoleze acum niste ani. Fost ministru al justitiei in guvernul ghitzofagului din vie, Ponta. In mandatul caruia s-au intamplat abuzuri odioase, cum ar fi cazul Rarinca printre multe altele. Nu vad nicio diferenta intre Pruna si Cazanciuc. Nici macar de sex.

Georgian Pop e bideul lui Maior si incaltatorul lui Coldea. Pe locul 3 pe lista!!!!

ALDE are la Camera pe primul loc o japita securistoida: Daniel Constantin. Cand Binomul spune sari, jegosul asta nici nu intreaba cat de sus, pentru ca are gura plina.

E foarte complicat, asadar. Vreau sa votez impotriva Binomului mafiot, dar e foarte greu, dupa cum vedeti, sa faci slalom printre securisti. Practic, un vot imaculat e imposbil de dat. Ma gandesc sa gasesc o formula prin care sa reduc daunele", a scris Mircea Badea, pe blogul personal.
loading...

0 comentarii: