duminică, 18 decembrie 2016

Ea e mama lui Fuego! Cum arată femeia care îl ajută să împodobească bradul


Mama lui Fuego a cucerit internetul. Artistul a postat pe contul de socializare o imagine cu cea care i-a dat viață. Fotografia a fost făcută publică, de ziua acesteia, iar alături de poză, cântărețul a scris câteva cuvinte emoționante.

Mama lui Fuego a devenit cunoscută tuturor, după ce fanii acestuia s-au întrebat în fiecare an, cum arată cea care îl ajută să împodobească bradul.

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a ales să o facă mai fericită şi să işi declare dragostea în faţa tuturor fanilor săi.  „Îi mulţumesc doar pentru ce sunt, pentru sprijin şi sacrificiu ţi pentru faptul că a renunțat de multe ori la ea în tinerețe doar de dragul meu. O vreau cât mai mult timp aproape de mine ţi cred că orice copil ar trebui sa conștientizeze că timpul e scurt ţi orice clipa e cât se poate de importantă! Mama mea este omul liniștii mele ţi un adevarat personaj în grupul meu de prieteni, volubila, spontana ţi mereu cu glumele la ea. “ a scris acesta despre mama sa.


Că România are o mulțime de copii talentați e un lucru știut. Există câteva show-uri TV care-i arată, dar în rest nimic mai mult în spectacolele la sală care le oferă acestor tineri șansa clară de a vedea reacțiile publicului care peste ani ar putea plăti un bilet să-i vadă. Iată cum Paul Surugiu surprinde din nou și în concertele sale din cadrul turneului național ”Zăpezile de altădată”, ce poposește în 20 de orașe, promovează tineri talentați, cărora le oferă șansa să se exprime și pe care-i sprijină financiar prin proiectul său Art by Fuego.

loading...

0 comentarii: