duminică, 4 decembrie 2016

Elena UDREA, live pe FACEBOOK: „Toată lumea vrea poziția 69”


Elena Udrea a făcut un live pe Facebook în care a răspuns românilor tuturor întrebărilor pe care le-au pus. Unul dintre internauți i-a adresat o întrebare stânjenitoare, cu tentă sexuală, scrie huff.ro.

Întrebare stânjenitoare pentru Elena Udrea
„De regulă, în campanie se fac promisiuni. Unii se țin de promisiuni și reușesc, alții nici nu se apucă. Am reușit să fac ce am promis, în mare parte. Poate am mai omis și eu lucruri. Nu întotdeauna spui mereu ce trebuie. Rămâne să apreciați dacă sunt un politician mincinos.

La Baia Mare, am reușit să fac niște proiecte pe fonduri europene. Nu sunt pe poziția 69, ci pe poziția 30. Dacă nu aș fi persoană publică aș vota cu Traian Băsescu”, a spus Udrea în live-ul de pe Facebook.

„Constat că toată lumea vrea poziția 69, nu, e 30”, a mai spus Udrea enervată de insistențele unor internauți care duceau discuția într-o zonă sexuală.

Fostul ministru al Turismului a mai spus că va petrece Crăciunul în Maramureș, unul din locurile sale preferate din România. Elena Udrea candidează ca independent în București, pentru Senat. Fosta vedetă a PDL-ului îi îndeamnă pe români să voteze cu ea la Senat și cu Traian Băsescu la Camera Deputaților. Fostul ministru se află pe poziția 30 pe buletinul de vot.
loading...

0 comentarii: