vineri, 23 decembrie 2016

FOTO de SENZAȚIE: Andreea Marin s-a făcut BLONDĂ. Cum arată Zână Surprizelor de ziua ei


Andreea Marin este pusă pe nebunii de ziua ei! ”Zâna” le-a spus prietenilor că a decis ca azi să pună în practică idei inedite, motiv pentru care s-a făcut blondă pentru o zi, scrie CANCAN.

Andreea Marin trece printr-o perioadă de transformări, în care schimbările de look sunt cele mai la îndemână. În ziua în care a împlinit 42 de ani, ”Zâna” a apelat la o transformare totală: s-a făcut blondă!

”Cum? Nu ma recunoasteti?! :) Sunt eu, asa cum m-ati provocat sa indraznesc acum o saptamana! Azi e ziua mea, asa ca m-am gandit sa fiu din nou copil, sa incerc tot ce imi pofteste inima, sa ma bucur de nastrusnicii pe care femeia serioasa din mine nu si le permite in timpul anului. : O sa vi le dezvalui pe toate azi, pe parcursul zilei. Am o intalnire traznita in ora ce vine, la care vreau sa fiu de nerecunoscut. Cel putin la prima vedere!" Asa ca, folosind o peruca neasteptata pentru orice cunoscut, m-am transformat pentru o ora intr-o... surpriza, surpriza! Va rog sa ma credeti, am fost de nerecunoscut chiar si de la un metru distanta, dar nici nu am trecut neobservata! Revin cu altele pe parcursul zilei, caci toata aceasta zi de nastere imi doresc sa fie ca o joaca. Fara reguli stricte azi, fara fandoseli! Am 42 de ani si am puterea sa decid ca, in aceeasi zi, am dreptul sa fiu si femeie, si copil, in acelasi timp”, le-a spus Andreea Marin prietenilor.


loading...

0 comentarii: