joi, 22 decembrie 2016

GLUMA ANULUI la Palatul Cotroceni! Ce i-a spus Traian Băsescu lui Iohannis: Jurnaliștii au rămas MUȚI


PSD şi ALDE au propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier al României. Astăzi a venit rândul lui Traian Băsescu să facă o propunere. Fostul preşedinte a decis să-l nominalizeze pe Eugen Tomac pentru funcţia de premier. Băsescu a explicat şi de ce a renunţat să se nominalizeze chiar pe el.

"Nu sunteţi liberi mâine. Aşa cum bine ştiţi a avut loc scurta consultare cu domnul Iohannis. trebuia făcută pentru că e în sistemul constituţional, chiar dacă propunerea de ieri a PSD ALDE şi UNPR par să facă inutile. Noi suntem opoziţia şi am făcut propunere pentru premier. Cel propus de noi este eugen tomac. Experiemntat, unionist, om cu bună imagine la Bruxelles. Sunt cel mai bun, dar nu suficient de tânăr.", a spus Băsescu.

Şeful PMP îl compătimeşte pe Iohannis, dar anunţă. Nu putea veni la Cotroceni fără nicio nominalizare de premier. "Domnul iohannis e într-o situaţie grea. Noi ne-am făcut datoria de partid de opoziţie. Nu puteam să venim şi să nu facem nicio propunere.", a mai spus Băsescu la ieşirea de la consultările cu Klaus Iohannis.

Eugen Tomac s-a declarat onorat de propunerea de a fi premier. "În cazul în care vor fi desemnat, vom încerca să stabilim şi un dialog cu celelalte partide parlamentare", a afirmat Tomac.

loading...

0 comentarii: