duminică, 4 decembrie 2016

Huidu a RĂBUFNIT pe Facebook din cauza TRAFICULUI AGLOMERAT spre munte: 2 ore pentru 20 de kilometri


Serban Huidu, nervos in drum spre munte este o ipostaza care pe unii dintre amicii virtuali i-a evervat, iar pe altii i-a amuzat. ”Carcotasul” se grabea spre munte, unde petrece aceste zile si si-a iesit din sarite, dupa ce a stat cateva ore in trafic, pe scaunul din dreapta

”2 ore pentru mai putin de 20 de kilometri. Romania sufocata. Fara autostrazi, ca traficul nu are nevoie de ele. Asa zicea unul Basescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu usurinta”, a scris Serban Huidu, nervos in drum spre munte. Ulterior, el a revenit cu o alta reactie: ”Sa va stea in gat de hoti! Ati furat toti intr-o intelegere transpartinica. 20 de km in doua ore jumatate… Cam asta e situatia”. El a facut si o fotografie cu telefonul, pe care a publicat-o pe Facebook.

"Sa va stea in gat de hoti! Ati furat toti intr-o intelegere transpartinica. 20 de km in doua ore jumatate… Cam asta e situatia" , a adaugat prezentatorul tv.

”Huidule, avem nevoie de autostrazi si drumuri bune, dar nu pentru tine, cred ca stii despre ce este vorba”, i-a raspuns un internaut, dorind sa-i aminteasca de faptul ca viteza a curmat viata a 3 oameni, in urma cu 5 ani, cand Huidu gonea pe sosea, tot in drum spre munte, potrivit Antena 3.

"Pai Ia-o pe contrasens ca esti obisnuit nu ar fi pentru prima data, mai omori si tu cativa oameni, mare lucru", i-a scris un alt internaut.

”Sunt pasager desteptule”, i-a replicat "carcotasul" care a avut replici pentru toti cei care l-au criticat de-a lungul timpului!
loading...

0 comentarii: