marți, 27 decembrie 2016

Juriștii PSD au găsit SOLUȚIA: Cum îl vor ÎNLĂTURA pe Iohannis cu SUSPENDARE și fără REFERENDUM pentru a-și numi premier


PSD pune la cale un scenariu teribil prin care se pregătește anihilarea lui Klaus Iohannis. Conform lui Eugen Nicolicea, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, "tehnic" ar fi posibil un scenariu politic prin care coalitia PSD - ALDE sa il suspende pe presedintele Klaus Iohannis. Asta, fara ca suspendarea sa fie sa urmata de un referendum de demitere.

Conform acestui scenariu, guvernul condus de Sevil Shhaideh ar fi instalat cat timp Iohannis e suspendat. Asta pentru că presedinte interimar ar deveni presedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Putem suspenda presedintele, dar fara sa mergem la referendum de demitere. Tehnic se poate si asa: il suspendam in Parlament, punem guvernu, apoi revocam hotararea Parlamentului de suspendare a presedintelui si nu mai facem referendum de demitere. Noi nu vrem suspendare, vrem liniste", a spus Nicolicea la România TV, conform stiripesurse.ro.

loading...

2 comentarii:

dorint spunea...

Poate vreti neaparat sa va faceti rost de o revolutie adevarata , acum in prag de an nou!

Anonim spunea...

Te rog eu nu il transforma in ceausescu pe joiannis, da?