luni, 5 decembrie 2016

LAVINIA PARVA, asa cum NU AI VAZUT-O niciodata! Imagini incredibile cu vedeta in timp ce incerca SA MULGA


Lavinia Parva a mers cu barca, desi ii este foarte frica de apa, a cazut carand rumegus, s-a distrat cu colegii de echipa si spune ca nu s-a plictisit nicio secunda la emisiunea «Poftiti la munca». «M-am simtit atat de bine acolo, mi-au placut locurile, atmosfera, oamenii si faptul ca, efectiv, in acele zile, m-am deconectat de la tot ce inseamna viata cotidiana din Bucuresti», spune vedeta care insa nu s-a dus la relaxare, ci la munca serioasa si a si invatat lucruri noi, cu ajutorul lui Nea Marin, scrie bzi.ro.

«Este un om extrem de perseverent si nu se lasa pana nu rezolva ce si-a propus. A reusit sa scoata din noi imposibilul, poate. Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca am putut sa mulg vaca si am reusit datorita lui. O experienta pe care nu o voi uita curand», adauga vedeta care, pentru prima data, a facut branza, cas si urda. Cel mai mult s-a distrat alaturi de Romica Tociu, mai ales in momentul in care urmau sa mulga oile. Desi nu au reusit sa adune nici macar o cescuta de lapte, cei doi au ras cu lacrimi.

«Si a mai fost un moment dragut, cu coana Mita. Mi-a placut mult de ea, in primul rand pentru ca are simtul umorului. La un moment dat cand nea Marin ne-a pus sa ne urcam in barcute pentru a traversa lacul, Romica a facut o gluma si a spus ca el nu risca sa se urce ca sigur barcuta aia nu ii tine pe amandoi. M-am urcat eu si in clipa cand am ajuns la mal, coana Mita nu a mai putut sa coboare, ca atare, barca s-a infipt destul de bine in namol si am avut nevoie de ajutor pentru a ne putea deplasa. Ajutorul ni l-au dat chiar Romica cu Liviu, dar asta a durat ceva. A fost foarte amuzant pana am reusit sa coboram. Si acum rad cand imi aduc aminte», a mai spus vedeta.


loading...

0 comentarii: