duminică, 25 decembrie 2016

Legatura SUSPECTA dintre Klaus Iohannis si dosarul Mineriadei!


Reactie extrem de dura dupa ce Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican-Voiculescu, Virgil Magureanu si alte persoane au fost inculpate sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei din 1990. Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au facut anuntul care a declansat un imens scandal.

Fostul vicepremier, Gelu Voican Voiculescu spune ca aceastp decizie este o diversiune comandata pentru a-l scoate din impas pe presedintele Klaus Iohannis.

''Este o diversiune comandata pentru a-l scoate din impas pe presedintele Iohannis si a da o alta intorsatura atentiei publice de la asteptarea desemnarii candidatului de prim-ministru. Atunci repede s-au gasit in momentul asta, inainte de Craciun, sa anunte inculparea noastra. Sunt moduri scandaloase de a utiliza justitia in scopuri politice de moment'', a declarat Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican Voiculescu se jura ca e nevinovat.

''Eu nu stiu cum nu se descalifica acesti juristi care considera ca atunci cand s-a castigat cu 83%, eu am castigat cu 95% locul de senator la Buzau, FSN a castigat cu 67%, pe 14 iunie trebuia sa deschidem solemn Parlamentul, ne apucam sa facem si sa ordonam violente de strada, sa facem tot felul de lucruri intr-un mod absurd. Adica ce nevoie aveam noi de asa ceva, in conditiile acestui triumf absolut. Deci e limpede ca s-a incercat impiedicarea deschiderii Parlamentului, care ar fi consfintit rezultatul alegerilor.

Nu a reusit, pentru ca peste doua saptamani s-a intamplat ceea ce s-ar fi intamplat pe 14, dar forte revarsarde, nostalgice au vrut sa impiedice cu orice pret sa mearga Romania pe calea democratizarii si a statului de drept. Atunci au facut acele provocari si violente din 13 iunie, care au antrenat reactia minerilor. Toate astea ne-au fost puse noua in carca. Ca niste juristi sa intre in capcana asta si sa se preteze la asemenea entorsa logica si sa ne inculpe in termenii acestia este inadmisibil'', a afirmat Voiculescu.
loading...

0 comentarii: