miercuri, 21 decembrie 2016

LEUL ROMÂNESC îşi schimbă valoarea. Cum să iesi cu PROFIT din această situație


Leul românesc este iar în scădere. Din nou populația este lovită de mărirea preţurilor, mai ales asupra produselor care se importă.

Euro rămâne la 4,51 lei, aproape de cursul anunţat ieri de BNR. Moneda europeană a atins vineri 16 decembrie un nou maxim al ultimei luni (16 noiembrie 2016 - 4,5216 lei/euro). Pe 9 decembrie, moneda europeană a atins cea mai scăzută valoare în faţa leului din 28 octombrie 2016 (4,4978 lei/euro).

Dolarul scade la 4,34 lei, faţă de 4,35 lei, cursul BNR anunţat ieri când moneda americană a atins un nou maxim istoric în faţa leului (4,3502 lei/dolar). Aprecierea puternică a monedei americane vine după ce Rezerva Federală a Statelor Unite a anunţat majorarea dobânzilor de politică monetară pentru prima dată în 2016 şi pentru a doua oară în ultimii nouă ani.

Francul scade la 4,21 lei, faţă de 4,22 lei, cursul anunţat ieri de BNR când moneda elveţiană a atins maximul ultimului an şi jumătate. Mai precis, francul nu a atins o valoare atât de ridicată în faţa leului din 20 iulie 2015 când BNR a anunţat un curs de 4,2320 lei/franc.

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat ieri un curs de referinţă de 4,5194 lei/euro, 4,2287 lei/franc elveţian şi 4,3502 lei/dolar.

CUM SĂ CÂȘTIGI PE BAZA FLUCTUAȚIILOR CURSULUI VALUTAR

Tranzacționarea opțiunilor binare devine din ce în ce mai vestită în toate colțurile lumii. Românii au început să tranzacționeze destul de activ alături de țările vecine. Tranzacționarea opțiunilor binare este o modalitate de câștig foarte bună în vremurile grele. Cu toate aceste modificări valutare, leul românesc își pierdere valoarea fiind destul de imprevizibil. Majoritatea cetățenilor români au căpătat cunoștințe în economie datorită faptului că citesc știrile zilnice. Citind știrile zilnice și analizând principalele evenimente politice și economice mondiale se poate da un prognostic cu privire la anumite valute, modul în care își va schimba valoarea, scrie economica.net.

Tranzacționarea opţiunilor binare oferă o oportunitatea de a tranzacționa pe evoluția schimbului valutar. Multe perechi de valute sunt disponibile pentru tranzacționare (perechile de valute depind de fiecare broker în parte). Pentru a putea tranzacționa cu succes pe valute este important posedarea cunoștințelor în economie, în cazul în care un trader începător nu posedă astfel de cunoștințe, în ajutor îi vin materialele suport de învățare și contul demo care sunt disponibile la brokerii de încredere.
loading...

0 comentarii: