miercuri, 28 decembrie 2016

Liviu DRAGNEA, lovitură CRUNTĂ pentru ADVERSARI: Noua PROPUNERE pentru PRIM-MINISTRU i-a surprins pe toți

Dragnea și Sorin Grindeanu
Sedinta Comitetului National Executiv al PSD se desfasoara intr-o atmosfera de maximă precauţie pentru protejarea numelui viitorului premier. Jurnalistii sunt tinuti izolati intr-o sala de conferinta ca sa nu interactioneze cu efectivul de partid iar participantilor la sedinta li s-a dat interdictie sa interactioneze cu presa.

Sorin Grindeanu, actualmente președinte al Consiliului Județean Timiș, este cea de-a doua propunere de premier a PSD. Anunțul a fost făcut miercuri seara de Liviu Dragnea, secondat de liderii PSD, după ședința Comitetului Executiv Național al partidului.

"Varianta cu Sevil Shhaidehh am avut-o în minte până azi noapte. A primit multe amenințări cu moartea. Și mi-a spus că nu mai poate merge înainte. În aceste condiții nu mai putem menține propunerea inițială", a declarat Dragnea.

"A doua propunerea a colegilor a fost să fiu eu. N-am vrut să forțez legea", a completat Dragnea. "Am găsit o soluție cu un coleg care nu merge la Palatul Victoria ca să-și facă acolo un pol de putere", a mai spus liderul PSD.

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit miercuri la ora 16.00 pentru a decide calea de urmat după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh ca premier.

Liviu Dragnea a declarat miercuri că "după ședința Comitetului Executiv din aceasta seară, președintele Iohannis va primi raspunsul la solicitarea lui, care va fi într-un fel sau altul".

Surse politice au declarat anterior că PSD ar urma să anunţe miercuri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, noua propunere de premier, care nu va fi Liviu Dragnea, iar dacă preşedintele Klaus Iohannis va respinge şi această nominalizare, social-democraţii intenţionează să înceapă demersurile pentru suspendarea din funcţie a şefului statului
loading...

0 comentarii: