luni, 26 decembrie 2016

Lovitura pentru cel mai mare partener Vodafone din zona Moldovei. A disparut brusc de pe piataCel mai mare partener Vodafone din zona Moldovei dispare complet de pe piata de telefonie mobila. Compania SC Tot GSM Comunication SRL, care detinea reteaua de magazine TotGsm, aflata in procedura de insolventa, isi pierde acum si ultimele bunuri din patrimoniu, dupa ce magistratii au decis executarea silita a firmei din cauza datoriilor catre partenerii de afaceri.

Tot GSM Comunication SRL este detinuta de omul de afaceri Mihai Emanuel Iosub, care si-a inceput activitatea in 1999, prin vanzarea de cartele prepay Connex si Dialog in Iasi, dupa care si-a extins afacerea in 25 de judete ale tarii, plus Bucuresti. Numarul angajatilor din compania ieseana a scazut treptat in ultima perioada, si anume de la peste 50 de salariati la numai 4 angajati. Datoriile firmei ajung la circa 7,2 milioane lei, iar insolventa SC Tot GSM Comunication SRL a fost ceruta de mai multi parteneri de afaceri, primul fiind chiar Vodafone Romania, principalul client al firmei din Iasi.

In plina expansiune a afacerii, Mihai Iosub a vandut o retea de peste 50 magazine de retail catre Vodafone Romania. Se intampla in urma cu aproape zece ani, atunci cand piata de distributie telefoane si accesorii mobile a explodat. Magazinele TotGsm se gaseau in 25 de judete din Romania, precum si in Bucuresti.

Omul de afaceri iesean a vandut catre Vodafone reteaua de 55 de magazine, inclusiv operatiunile de contractare abonamente. In schimb, prin intermediul SC Tot GSM Comunication SRL, Mihai Iosub a continuat activitatea de distributie si accesorii de telefonie mobila. Se pare ca valoarea tranzactiei cu cunoscuta companie de telefonie mobila a fost de circa 3,5 milioane de euro.

sursa: BZI.ro
loading...

0 comentarii: