marți, 20 decembrie 2016

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna - DECLARATIE SOC Iata DE CE a mintit la CEDO! Nimeni nu se astepta la ASTA!


Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat, referitor la declaratia facuta in octombrie, la CSM, ca a mintit la CEDO atunci cand a spus ca a fost asigurat un buget a cate 150 de milioane de euro pentru sapte penitenciare, ca incadreaza la eroare faptul ca stapaneste destul de bine limba romana si foloseste uneori metaforic cuvintele, iar pentru asta pledeaza "vinovata".

Raluca Pruna a precizat ca dincolo de aceste declaratii, pentru care nu ar fi dorit sa se faca "atat de multe valuri", realitatea este ca atunci cand se avanseaza cifre legate de reformarea sistemului judiciar, ele nu sunt reflectate in bugete.

"Incadrez la eroare faptul ca stapanesc destul de bine limba romana si ca imi permit sa folosec uneori metaforic cuvintele, deci pentru asta pledez vinovata. Modul in care am comunicat atunci probabil nu a fost cel mai fericit, dar realitatea ramane aceeasi.

Realitatea este ca noi, in aceasta tara, noi nu avem programari multianuale, ca noi avem bugete anuale si ca atunci cand avansam cifra pentru strategii, pentru planuri, pentru cazuri (...) privind reformarea sistemului judiciar, avansam niste cifre care nu sunt reflectate in realitate in bugete", a spus ministrul Raluca Pruna la prezentarea bilantului institutiei pe care a condus-o in 2016.
loading...

0 comentarii: