miercuri, 28 decembrie 2016

NĂUCITOR! S-A AFLAT ADEVĂRUL despre cum a FENTAT filajul poliției SEBASTIAN GHIȚĂ


Ultima dată Sebastian Ghiţă a fost văzut în public în noaptea de 19 spre 20 decembrie. A fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de SRI. A plecat de la acel eveniment aproape de miezul nopţii şi a fost urmărit o perioadă de un echipaj de Poliţie, probabil din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, scrie adevarul.ro.

Surse judiciare au confirmat și pentru Antena 3 că poliţiştii i-au pierdut urma pe DN1, undeva la ieşirea din Bucureşti spre Ploieşti. Acelaşi surse spun că Sebastian Ghiţă a avut mai multe opriri în drumul său, iar la un moment dat a virat la stânga, a tăiat linia continuă, a trecut pe roşu şi a dispărut din atenţia echipajului care îl urmărea, preţ de câteva minute.

Cel mai probabil în acest timp Ghiţă s-a urcat în altă maşină şi şi-a continuat drumul fără ca cei care îl urmăreau să observe acest lucru, spun surse judiciare. Poliţiştii aflaţi pe urmele lui Ghiţă au continuat să urmărească prima maşină – în care Ghiţă nu se mai afla- care a ajuns în Ploieşti, în cartierul Albert, acolo unde locuieşte familia fostului deputat, în jurul orei unu noaptea.
loading...

0 comentarii: