luni, 5 decembrie 2016

NU E GLUMĂ! VERDICTUL specialiștilor din Educație: Kovesi NU A PLAGIAT, deoarece a copiat prea puțin


Consiliul General al CNATDCU va vota joi, 8 decembrie, raportul Comisiei de Ştiinţe Juridice referitor la acuzaţia de plagiat în cazul procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Jurnaliștii de la Știri pe Surse scriu că deși verdicul nu a fost făcut public oficial, opinia comisiei de experţi ar fi unanimă, aceea că șefa DNA nu poate fi acuzată de plagiat.

Conform stiripesurse.ro cei trei specialişti desemnaţi de CNATDCU pentru a analiza teza de doctorat a şefei DNA au ajuns la concluzia unanimă că şefa DNA nu se face vinovată de plagiat, deoarece fragmentele din lucrarea sa de doctorat care pot fi incriminate reprezintă un procent neglijabil. Comisia a fost formată din trei specialişti: prof. univ. dr. Vlad Constantinesco, de la Facultatea de Drept a Universităţii "Robert Schumann" din Strasbourg (Franţa), prof. univ. dr. Claudia Ghica-Lemarchad, de la Facultatea de Drept a Universităţii din Rennes 1 (Franţa), şi prof. univ. dr. Radu Chiriţă, de la Facultatea de Drept a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca.

Comisia juridică a CNATDCU şi-a însuşit raportul comisiei de specialişti, pe care l-a înaintat Consiliului General al CNATDCU, cu propunerea de păstrare a titlului de doctor.
loading...

0 comentarii: