vineri, 23 decembrie 2016

Primul MARE ATAC la adresa lui Sevil Shhaideh! Primele PROBLEME pentru PROPUNEREA PSD-ALDE


La doar o zi dupa ce a fost nominalizata de presedintele PSD, Liviu Dragnea pentru functia de premier, apar primele atacuri dure la imaginea optiunii PSD pentru Palatul Victoria, Sevil Shhaideh. Acestea nu se leaga direct de Shhaideh, ci de sotul acesteia despre care se spune ca ar fi fanul dictatorului sirian, Basshar al-Assad.

Desi presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat-o pana acum, problemele au aparut deja. Cei de la riseproject.ro spun ca sotul social democratei ar avea legaturi cu dictatorul sirian, Bashar al-Assad.

Mai exact, sursa citata spune ca Shhaideh poate introduce Romania in mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria. Akram Shhaideh, sotul acesteia isi manifesta simpatia pe retelele de socializare pentru Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internationala de crime de razboi. Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, chiar el sirian, transmite mesaje pro-Assad, foloseste simbolurile loialitatii fata de regimul de la Damasc si critica atat rebelii, cat si liderii arabi si vestici care sustin revolutia siriana.

Akram Shhaideh publica in 2011 un articol in care punea revolta populara pe seama organizatiei Fratii Musulmani. Acesta critica opozitia si denunta interesele externe mascate sub umbrela apararii drepturilor omului: „Fratia Musulmana este partidul-cheie in lupta impotriva puterii si impotriva oricarei forme de guvernare: civila, militara si stiintifica”, scria sotul lui Sevil Shhaideh.   „A fi in opozitie nu inseamna mirosul tradarii si a arata lipsa de respect pentru credinta si patrie sub pretextul schimbarii si evolutiei”, critica omul de afaceri opozitia siriana, mai spune sursa citata.

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: