vineri, 30 decembrie 2016

Scandal MONSTRU la Antena 3: 'Sunteți de o mizerie extraordinară'! Totul a PORNIT de la Mugur Ciuvică


A fost scandal in direct la Antena 3, in timpul emisiunii "Editie Speciala" cu Razvan Dumitrescu, intre deputatul USR Cosette Chichirau si Mugur Ciuvica.

Intr-o discutie care a pornit de la inregistrarea in care Sebastian Ghita acuza ca Dan Voiculescu a fost condamnat la comanda, Cosette Chichirau a afirmat ca este vorba despre o "speculatie", iar justitia functioneaza corect, dupa cum se poate vedea in diverse cazuri cu furturi din bani publici. Potrivit deputatului USR, din cauza coruptiei, Romania nu are autostrazi. Mugurul Ciuvica, invitat telefonic, a acuzat-o pe reprezentata USR ca nu plateste impozit in Romania, potrivit declaratiei de avere din 2015, iar in aceste conditii nu are dreptul sa vorbeasca despre investitiile din tara.

Dialogul dintre cei doi a degenerat, Cosette Chichirau s-a enervat, i-a cerut lui Ciuvica sa nu mai lanseze acuzatii nefondate si, ulterior, a parasit platoul Antena 3. O parte din dialogul Chichirau-Ciuvica, reprodus de dcnews.ro:

Cosette Chichirau: Ati ajuns prea departe si nu va permit, domnule Ciuvica! Eu nu sunt fara ocupatie!

Mugur Ciuvica: Acum sunteti cu ocupatie ca ati intrat in Parlament. Inainte, erati fara ocupatie.

Cosette Chichirau: Abereaza. Omul asta abereaza. Domnule Ciuvica, sunteti aberant. Eu am un portofoliu de investitii. Oamenii muncesc ca sa aiba din ce trai. Asta inseamna sa muncesti si sa fi angajat. Daca ai din ce trai, nu ai nevoie sa muncesti. Asta este evident. Eu am din ce trai.

Mugur Ciuvica: Nu munciti am zis, nu aveti activitate.

Cosette Chichirau: Domnule Ciuvica va rog sa taceti din gura si sa ma lasati sa vorbesc. Este inacceptabil ce faceti dumneavoastra! Cum adica nu am activitate?

Mugur Ciuvica: Nu aveti activitate productiva, doamna. Nu platiti impozite la stat. Deci nu aveti cum sa cereti autostrazi daca nu platiti impozit la stat.

Cosette Chichirau: Este un atac mizerabil ce faceti aici si eu voi iesi din platou daca el continua. Este mizerabil la adresa mea. Ca sa spuneti ca Romania nu are autostrazi de 27 de ani, din cauza mea, este oribil ce faceti. Asta este motivul pentru care Romania nu progreseaza. Romanii din strainatate au sustinut tara asta mai mult decat orice investitor strain. Noi suntem cei care au muncit in strainatate. Acolo am fost singuri pentru ca voi jefuiti tara asta! Noi am fost singuri acolo si am fost saraci in strainatate pentru ca voi sunteti corupti si furati! Nu va permit asta! Sunteti de o mizerie extraordinara!
loading...

0 comentarii: