vineri, 23 decembrie 2016

Sfarsit de an INCENDIAR pentru tinerii unui liceu! In ultima lor fotografie de clasa au aparut DEZBRACATI


Elevii unei clase terminale a unui liceu din Avignon, Franta, au vrut sa-si ia un ramas-bun memorabil. Si au reusit. Pentru ultima lor fotografie in comun, in postura de liceeni, tinerii au pozat dezbracati.

Au fost alaturi de ei si doi profesori.

Fotografia a fost facuta in luna septembrie, dar abia acum a fost postata online, scrie Huffington Post. Cei 36 de liceeni par complet dezbracati si isi acopera cu fasii negre partile intime. Unul dintre profesori este imbracat intr-un halat de baie negru, celalalt are si el o banda neagra.

Tinerii sustin ca, de fapt, niciunul nu a fost complet dezbracat si ca pe sub benzile care imita semnele de cenzura sau de protejare a intimitatii din ziare aveau lenjerie. De altfel, in cazul catorva de vede ca poarta lenjerie.

Tinerii au studiat „stiinta si tehnologia designului si a artelor aplicate” si spun ca in artele aplicate este o traditie: la finalul liceului fiecare clasa isi alege o tema pentru imaginea de final. Mesajul fotografiei este „in sfarsit, goi”, in sensul de eliberati de constrangeri, liberi.

Fotografia a fost postata pe Twitter si pe Facebook unde a starnit agitatie. A fost stearsa dupa doua zile.

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: