vineri, 23 decembrie 2016

Surpriză de proporţii la nici o zi după propunerea şoc a PSD. Anunţul făcut de Gabriela Firea care pune pe jar scena politică


''Am sperat până în ultima clipă şi încă mai sperăm - cred că nu este totul pierdut pentru perioada următoare dacă suntem sănătoşi şi liberi - că persoana cea mai îndreptăţită care trebuie să fie prim-ministru va fi prim-ministru în România, şi anumele preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu e vorba că afirmăm noi, cei de la PSD, cei care ştim ce a făcut Dragnea în fiecare zi, cât de mult s-a implicat în campanie şi a muncit (...)Persoana cea mai îndreptăţită este în continuare Liviu Dragnea. Are toată credibilitatea necesară, are şi popularitatea, are votul românilor şi este cel care a realizat programul de guvernare pe care îl vom aplica în perioada următoare'', a spus Gabriela Firea la Antena 3, potrivit zf.ro.

"Faptul că din cauza unei condamnări nedrepte şi a unei legi neconstituţionale domnul Dragnea nu a putut să se propună la consultări pe domnia sa cum era legitim şi a trebuit să formuleze o altă propunere, date fiind explicaţiile şi luările de poziţie publice ale preşedintelui României, ne pune într-o situaţie în care să fim trişti, dar să nu dezamăgim'', a adăugat ea.

Ea a precizat că ''suntem acum într-o etapă'' în care propunerea preşedintelui PSD este Sevil Shhaideh, ''un profesionist desăvârşit'', dar că PSD nu renunţă la proiectul Liviu Dragnea premier.

''Îmi doresc ca în 2017 să fie premier", a subliniat primarul general al Capitalei.

Ea a apreciat că preşedintele Klaus Iohannis nu are motive să o respingă pe Sevil Shhaideh, cu care şi el a colaborat bine.
loading...

0 comentarii: