marți, 20 decembrie 2016

Traian Băsescu, ATAC FURIBUND la adresa PROCURORILOR. Fostul preşedinte DEZVĂLUIE că două persoane FOARTE CUNOSCUTE li s-au cerut să facă DENUNȚURI împotriva sa


Traian Băsescu, a afirmat, într-o intervenție telefonică la postul B1TV, că are informații potrivit cărora două persoane publice foarte cunoscute, anchetate de Parchete, au fost întrebate de procurori dacă au informații comporomițătoare despre liderul PMP, scrie evz.ro.

"Au fost întrebate dacă pot spune ceva despre mine. Sunt foarte bine cunoscute persoanele. Știu și alte exemple de persoane care au fost întrebate <>", a spus fostul șef al statului.

Întrebat ce crede că se va întâmpla în următorii patru ani în Parlament în legătură cu solicitările Justiției către Legislativ, proaspătul senator PMP a răspuns: "În mine parchetele nu vor avea un partizan ca să construiască dosare pe faptul că unul prins furând să facă denunț prin delațiune".

Liderul PMP se întreabă dacă nu cumva "unii procurori s-au transformat în securiștii sistemului". El a subliniat că trebuie stopat acest comportament pentru ca justiția să fie în mod real independentă.
loading...

0 comentarii: