marți, 20 decembrie 2016

Traian Băsescu face marele anunț: TOTUL începe din ianuarie


Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, le-a transmis colegilor din conducerea formaţiunii că PMP şi-a atins obiectivul la alegerile din 11 decembrie, reuşind să devină partid parlamentar, şi le-a atras atenţia acestora că pentru scrutinul din 2020 campania va începe din ianuarie anul viitor, scrie stiripesurse.ro.

"Sunt primele alegeri parlamentare la care tânărul nostru partid a participat. Obiectivul fundamental ni l-am atins, acela de a intra în Parlament, chiar dacă ne-ar fi plăcut ceva mai multe procente, dar sunt bune şi astea. Alţii le-ar vrea şi nu le au", a declarat Traian Băsescu, luni, în deschiderea Colegiului Naţional al partidului, desfăşurat la Palatul Parlamentului, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ponta, pe făraș

El a subliniat faptul că pentru PMP este important că a obţinut doi parlamentari din Diaspora, unul de Chişinău şi altul în Spania. "Şi poate cel mai semnificativ lucru este că, deşi toate partidele româneşti s-au bătut şi au avut alianţe cu partide din Republica Moldova, noi am obţinut în Republica Moldova 65%, ceea este impresionant, pe de-o parte, şi, pe de altă parte, este un semnal, ştiindu-se că acest partid este partid unionist", a mai declarat Băsescu.

El a ţinut să sublinieze că între noii parlamentari ai PMP se regăsesc şi "doi diasporezi, doi americani".

"Ionuţ Simionca de la Bistriţa, deputat, care este şi cetăţean american, nu numai cetăţean român, şi de asemenea avem la Senat pe domnul Cristian Lungu, senator de Sălaj. Deci, puntea transatlantică o avem asigurată şi mă bucură faptul că partidul nostru s-a deschis către oameni care au revenit acasă de pe unde au umblat în lume", a adăugat Băsescu.

Liderul PMP a precizat că reuniunea Colegiului Naţional nu se doreşte o şedinţă de bilanţ şi că o evaluare a rezultatelor pe fiecare organizaţie în parte va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.

"Am vrut să ne vedem doar ca să ştim că avem treabă de făcut. Să ştiţi, campania pentru 2020 începe din ianuarie. Cine vrea să nu mai aibă surprizele de la aceste alegeri trebuie să ştie că începem campania pentru 2020 din ianuarie. În ianuarie vom avea un Consiliu Naţional în care vom analiza fiecare organizaţie (...). Aş vrea să las timp organizaţiilor ca în luna ianuarie să-şi facă ele propria analiză, după care să avem o analiză la nivel naţional", a anunţat Băsescu.

La reuniunea PMP participă conducerea centrală a partidului, noii parlamentari şi liderii de organizaţii judeţene.
loading...

1 comentarii:

Anonim spunea...

Cu siguranta PMP a obtinut un puncaj ,meritat dar cu pasi mici se intra in marea Cascada Niagara ,ca asa o consider eu politica romaneasca O caascada ces devoreaza apele turbulente .si implicit prin zgomotul si cadera apei se purifica si devine Potabila ,necesara vieti DECI inceputtul TUIMID va da multa satisfactie Romanilor si prin Proiecte de legi de buna simptire si avantaj Romanesc PMP se va trezi pe PODIUMUL ,ridicat cam sus de politticieni de pana acum Basescu va fi liderul de care PMP are nevoie.