vineri, 23 decembrie 2016

Traian BĂSESCU, LOVITURĂ pentru DRAGNEA în această DIMINEAȚĂ: Mesajul EXPLOZIV al fostului președinte


Traian Basescu isi continua seria de comentarii si mesaje pe tema desemnarii premierului. In cel mai recent mesaj, de vineri dimineata, Basescu il cearta pe Dragnea pentru cum a gestionat problema desemnarii premierului.

Iata mesajul lui Traian Basescu, pe Facebook:

Dragnea si Iohannis pot gasi rapid solutia potrivita daca vorbesc intre ei.

Bine asistat de consultanti israelieni, Dragnea a avut un parcurs electoral cinic, mincinos, dar perfect pentru a-si atinge obiectivul castigarii alegerilor legislative.

Ramas singur jucator pe terenul politicii romanesti, teren de pe care si-a eliminat inclusiv propriul partid, i-a mai ramas doar sa faca o propunere potrivita pentru functia de prim ministru.

Si Dragnea a desemnat un functionar exceptional, dar nepotrivit pentru aceasta functie . Nu mai argumentez de ce, decat prin afirmatia ca aceasta desemnare va genera suspiciuni consistente si poate chiar neincrederea aliatilor fata de noi, iar explicatiile pe care acum le da Dragnea la televizor nu vor face nici cat o ceapa degerata in fata aliatilor.

Inteleg perfect nevoia unei solutii imediate pentru formarea guvernului, iar aici Dragnea trebuie sa-l ajute pe Iohannis facand imediat o noua propunere. O propunere care sa excluda desemnarea unui politician controlat de structurile de securitate dar care sa raspunda si exigentelor presedintelui.

Altfel, pentru a asigura stabilitatea politica, Iohannis ar putea fi obligat sa faca o desemnare nepotrivita.

Dragnea, fara vorbe grele, fara suparare, eu doar mi-am facut datoria de a sanctiona o gresala a puterii.

Sau tu nu accepti ideea de opozitie si crezi ca esti, tu personal, singurul detinator al solutiilor corecte?

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: