miercuri, 28 decembrie 2016

Un bărbat a găsit 15.900 de lei într-un supermarket și i-a predat Poliției: ‘Poate altul plânge acum după ei’


Un bărbat de 69 de ani din Iași a găsit 15900 de lei într-un supermarket și după ce a așteptat mai multe ore sperând să fie contactat de cel care a pierdut banii, a anunțat poliția și a predat banii autorităților.

Bărbatul spune că a găsit banii după ce a terminat de făcut cumpărăturile, într-un supermarket din Iași, scrie Mediafax.

“Am întrebat pe cei din jur dacă au văzut pe cineva, dacă știu despre cine este vorba. Împreună cu cei de la magazinele de lângă am numărat banii. Erau 15900 de lei. Am lăsat numărul meu la cei de la magazin. Am așteptat până seara la ora 20, am văzut că nu sună nimeni și am anuntat la dispecerat la poliție”, povetește Ioan Cernușcă.

Bătrânul spune că nu s-a gândit niciun moment să păstreze banii, mai ales acum în prag de sărbători.

“Nu pot să fac un gest de ăsta, să ascund niște bani, să iau niște bani nemunciți și poate altul plânge acum după ei”, a declarat Ioan Cernușcă, la o întâlnire cu jurnaliștii la sediul IPJ Iași.

“La sediul secției 1 Poliție s-a prezentat un bărbat având asupra sa o sumă de bani. Acesta a declarat că a găsit banii într-un supermarket din Iași. Polițiștii au constatat că este vorba despre 15.900 de lei, sumă care a fost ridicată pentru a se identifica persoana care i-a pierdut. Conducerea IPJ apreciază gestul și îl încurajează pe bărbat. Este un exemplu de spirit civic”, a declarat subinspector Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Polițiștii ieșeni continuă cercetările pentru a-l identifica pe cel care a pierdut această sumă de bani.

sursa: danandronic.net
loading...

0 comentarii: