vineri, 23 decembrie 2016

VESTE TRAGICA pentru cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu


Mormantul parintilor lui Cristian Tudor Popescu din Capitala a fost vandalizat. Analistul a aflat acest lucru cand s-a dus sa aprinda o lumanare pentru mama si tatal sau.

"Parintii mei sunt inmormantati intr-un cimitir din periferia Capitalei, in religia ortodoxa, asa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legatura cu ideile subsemnatului despre religie, biserica si reprezentantii ei.

Azi am fost acolo sa aprind o lumanare. Nu mi-a venit secunde bune sa-mi cred ochilor cand am vazut crucea turnata in beton facuta bucati in jumatatea de sus, partea tatalui meu, a carui poza am reusit s-o recuperez, nefiind distrusa in intregime.

Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compacta ca sa poata fi sparta.

Niciun alt mormant din cimitir nu a fost atins. O asemenea risipa de energie, lovituri de baros sau alte scule, presupune multa determinare. Alt motiv decat pozitiile frecvent exprimate public de catre subsemnatul fata de faptele si atitudinile viciate pana la revoltator ale unor inalte fete bisericesti nu vad pentru acest act de vandalism tintit", a comentat CTP pe republica.ro.

Analistul spune ca va reclama cazul la Politie. "Voi reclama cazul la Politie, fara mari sperante ca va fi gasit vreun faptas. Sentimentul ca ura creste mereu, de la o zi la alta, e tot mai puternic...", a conchis CTP.
loading...

0 comentarii: