luni, 19 decembrie 2016

VIDEO | GERMANIA în TEROARE: Atentat în capitala Berlin! Mulți morți și răniți la un târg de Crăciun


Atentatul de la Nisa, din Franța, soldat cu peste 200 de victime, când un camion a intrat în mulțime, s-a repetat la Berlin. Un camion a intrat în oamenii strânși în piața de Crăciun. Conform primelor informații, cel puțin o persoană a fost ucisă, informează DIGI24.ro.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a declarat pentru DPA că anchetează un atentat. Un camion a intrat în plin în Piaţa de Crăciun din Berlin. Presa scrie că sunt mai mulţi morţi şi răniţi. Se vorbeşte despre 10 răniţi , dar cifra nu este confirmată oficial. Poliţia a anunţat că un om a murit. În acelaşi timp, pompierii anunţă că doi oameni au murit şi cel puţin 50 au fost răniţi.

Robert Schwartz, jurnalist Deutsche Welle, a declarat la Digi24 că poliţia pleacă de la premisa că ar fi vorba de un atentat terorist.

Potrivit acestuia, camionul a venit în viteză mare de pe strada Budapesta, a intrat cu viteză mare în Piaţa de Crăciun.

„Terenul din jurul târgului de Crăciun e plin de maşini de poliţie, de salvări”, a relatat jurnalistul.

Informaţiiole despre numărul de victime sunt contradictorii. În timp ce poliţie a confirmat moartea unei singure pewrsoane, pompierii vorbesc despre mai mulţi morţi şi cel puţin 50 de răniţi. Conform presei, unii dintre cei răniţi au fost duşi într-o biserică din apropiere. Atacatorul - şoferul camionului - a fugit şi este căutat de forţele speciale.

Martorii susţin că s-a auzit un zgomot puternic, care ar fi putut fi o explozie.
loading...

0 comentarii: