vineri, 13 ianuarie 2017

ANUNT BOMBA facut de TRAIAN BASESCU in urma cu PUTIN TIMP! Klaus Iohannis, DISTRUS


Liderul PMP, Traian Basescu, il critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a anuntat desemnarea prim-ministrului ”printr-un simplu comunicat”. Fostul sef al statului precizeaza ca era obligatoriu ca ”acest anunt extrem de important pentru Romania” sa fie facut printr-o declaratie de la Palatul Cotroceni.

”Gresit, domnule Presedinte! Anuntarea desemnarii Primului – ministru nu se poate face printr-un simplu comunicat. Daca tot ati decis sa faceti o desemnare fie ea si nepotrivita, din respect pentru romani, dar si din respect pentru relatia institutionala, era obligatoriu sa faceti acest anunt extrem de important pentru Romania intr-o declaratie facuta de dumneavoastra personal, de la Palatul Cotroceni. Ca la aceasta declaratie ar fi fost bine sa fie alaturi de dumneavoastra si desemnatul este alta socoteala. Va va fi greu sa cereti relatii institutionale corecte atata timp cat dumneavoastra nu o generati prin propriul comportament”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru.

”Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata”, a anuntat Administratia prezidentiala intr-un comunicat de presa.

De obicei, un astfel de anunt era facut de catre seful statului la Cotroceni, unde era invitat si prezentat public si cel care era desemnat.
loading...

0 comentarii: